Långhelg

Frimis festen var riktigt kul! Jag hittade inget guldlinne så jag köpte ett enkelt svart och ett rödrandigt och av dessa valde jag sedan att ha det svarta. Till hade jag de vita shortsen samt ett par svarta skor. Kom även på den bästa idén på hur man går till en fest där man skall ha shorts utan att frysa på vägen. Mjukisbyxor! Man ser grymt skabbig ut med det är riktigt skönt att ha på sig och riktigt skönt att ta på sig när man går hem. ^^, 
                                           
Hade tänkt ägna min långa helg till att plugga slut på allt. Men nej! På fredagen inhandlades en ny gräsklippare. Så eftersom jag är såå kreativ och arbetsvillig så har jag varit ute i det fina väder som faktiskt varit och fixat i våran trädgård. Blir riktigt fint! Har klippt buskar, klippt gräs och tagit bort döda grenar och ovälkomna träd. Måste fixa trimmern innan jag kan ge mig på resten av trädgården. För mycket gräs för en häcksax.

Måste plugga imorgon så jag slipper det nästa vecka. Sista hela veckan. Grymt skönt! Mindre än 2veckor kvar till skolan slutar!

Bästa just nu: Fint väder, fin trädgård

Sämsta just nu: Att jag inte har pluggat

To Buy:
1. Sommarväska
2. Smycken
3. Bikini
4. Ramar


                                                                                                                                                                 Marie


Regn, prov och rabarberpaj

Det har regnat största delen av dagen idag. Det skulle förstör min dag om det inte var för:
  • Rabarberpajen i kylskåpet
  • Min varma säng
  • Ett jättekul party imorgon
  • Ett bra betyg i samhällskunskap
  • Ett städat rum
Förra veckan var jag på Karrofest. Det var grymt kul! Konstant dansande i ca 5timmar. Underbart! Sedan en iskall cola innan pappa hämtade mig. Grymt kul folk! Yees jag har jättebra vänner! <3 Vilket kommer överbevisas imorgon då partyt fortsätter på Frimis. Lite nytt folk, mer folk och om möjligt ännu större partystämmning!

Har funderat till och från på vad jag ska ha på mig. Kom fram till ett par vita shorts iaf. Sen tänkte jag köra seglartema och ha något rödrandigt men sen målade jag mina naglar i korall så det blir inte så fint. Kommer nog bli så att jag får inhandla ett guldfärgat linne imorgon. Wounderbar! Men jag kanske får någon ny idé imorgon. You never know.

Sedan är det långhelg! Då ska jag plugga, plugga och plugga. Måste få allt klart nu. Har NK prov imorgon som kommer gå åt skogen om inte jag går och lägger mig snart. Vilket jag inte kommer kunna göra. I know me. Men jag har bara två lektioner imorgon. Det är skönt!

 Bästa just nu: Party imorgon!

Sämsta just nu: NK prov imorgon

To Buy:
1. Guldlinne
2. Sommarväska
3. Underkläder
4. Bikini
5. Smycken

Marie

Fest, plugg och tårta

Hade så fruktansvärt roligt på festen i fredags. Massa trevliga människor, några konstiga människor och en del helt utflippade människor. Perfekt blandning med andra ord! Som en välkomponerad lösgodispåse.

På lördagen försökte jag plugga men mitt stökiga rum distraherade mig så jag städade istället. Hängde upp kläder i garderoben som för övrigt är totalsmockad nu. Ganska så trevligt! ;) Klädrik! Sedan blev det en mysig hemakväll med godis och familjeprogram på ettan.

På söndagen var jag hemma hos Karin på kalas. Åt två olika tårtor, pratade och hade allmänt mysigt! Pratade ganska mycket om festen synd om dem två som var med på kalaset men som inte var med på festen....

Idag har jag köpt ett nytt skärp. Lite Fendikänsla över det. Vilket betyder att det är en billig Fendi kopia. Men det är bättre än ingenting. I Love it! Perfect att sätta i midjan. Ger lagom mycket sekreterarkänsla. ^^,

Köpte ett killmagasin idag bara för att framsidan var så otroligt vacker! Howlin' Pelle från The HIVES. Magasinet heter KING men hade en hel del intressanta artiklar. Mer inehåll än vad tjejmagasin har, faktiskt. Alltså på ett almänbildande sätt. Tjejmagasin är mer yta, kläder, mode, skönhet. Vilket också är roligt. KING hade mer repotagekänsla.

Denna vecka kommer vara ganska lugn. Ska lämna in svenska grejer sen är allt klart! Skönt! Hade franska nationellaprov idag. Lyckades göra klart två delar. Kände mig allmänt duktig eftersom vissa inte han klart ena delen. Blev faktiskt nöjd med uppsatsen och tror att läsförståelsen gick bra. Bara hörförståelsen och muntliga kvar. Muntliga blir jobbigast. Usch!

Sen ska vi ha skolfest på onsdag en såkallad Karrofest! Jag SKA dit och ha så jävla kul att, ja, bara att. Ser jag fram emot. Den blir nog en skön vecka bara det blir lite varmare. Jag längtar till sommaren!




Torsdag - prov, sol och politik

Gick upp tidigt idag eftersom det är torsdag, enda dagen i veckan jag börjar vid åtta. Var jättetrött imorse men lyckades kravla mig upp ur sängen och iväg till skolan. Halvsov på franskan sen hade vi två grammatikprov i svenska och engelska lektionerna efter varandra. Gick helt okej på svenskan och bra på engelskan. Kan inte säga mer. Känner aldrig på mig hur ett prov gått, är alltid osäker på något.

Kom hem vid två och satte mig då och pluggade, vilket är ovanligt för att vara mig. Kanske var det att jag mötte Jennie på bussen som gav extra energi. Man vet aldrig. Är iaf inte riktigt klar med mitt samhällskunskaparbete. Är två delar kvar men det är jämförelse och argumentation så det blir nog bra. Borde gör det nu istället för att skriva här men det är viktigt att pausa. Hjälp, jag måste lära mig skriva med båda händerna.. Mitt högra pekfinger får träningsvärk.. :(

Imorgon är det fredag och födelsedagsfest! Måste köpa presenter imorgon. Jobbigt värre, hmm... Får se vad det blir.. Spännande!
Sen ska jag på födelsedagskalas på söndag också! Hemma hos Karin. Hoppas vädret är bra så vi kan vara ute. Supermys! Trevligt att träffa alla gamla kompisar. Blir så sällan nu för tiden..

Jag måste köpa gult tyg också. Vet precis hur jag ska sy den underbaraste klänningen! Säger bara gult volym rosett. ^^, vackert!

Nej tillbaka till verkligheten och sämhällskunskapen. Ska skriva varför man ska rösta på KD eller M  ja absolut mina favorit partier. Usch!

Bästa just nu: Helgen!

Sämsta just nu: Att det blir dåligt väder i helgen?

To buy:
1. Presenter
2. Tyg
3. Vit klänning/kjol
4. Underkläder
5. Bikini
6. Vita högklackade
7. Smycken
Marie

Sol, sol, sol

It has been a beautiful day!

Idag var det väldigt fint väder. Så på lunchrasten satt vi i parken vid slottet, åt glass och solade. UNDERBART! Hoppas vädret håller i sig länge. Man blir så glad av fint väder. ^^,
Men vädret har även dåliga sidor. Längtar så sjukt mycket efter att åka till Sthlm! Okej, storstan är kanske inte det optimala stället att vara när det är 25+ men jag längtar ändå. Vill vara där. Vill veta och uppleva allt.
Jag köpte ett par solglasögon idag! Blev tyvärr inte mina glossy men jag var tvungen att ha ett par stora, nya och fräscha! Är väldigt nöjd med dem iaf. Sen hittade jag acne jeansen i örebro och de ligger nu i min klädfotölj. :)
Är väldigt nöjd med mig själv för tillfället.

Annars har jag två prov denna vecka i svensk och engelsk grammatik, känns inte  så farlig. Och så måste jag lämna in 2bokanalyser och en teateranalys till Svenskan och sen har jag ett samhällskunskapsarbete som ska in på fredag. Samhällsarbetet handlar om olika partier och jag har valt KD och M. Vilket är lite intressant med tanke på att jag inte tycker om dessa partiers idéer. Sitter och disskuterar deras förslag i mitt huvud, med mig själv vilket gör att det tar lång tid att läsa igenom allt.

Jag har kommit på vad jag ska fylla mina arbetslösa dagar med i sommar! Jag ska läsa massa sen ska jag sätta mig in i politiken för att i höst kunna gå med i ett ungdomsparti!  Det ska bli roligt! :D

Bästa just nu: Vädret!

Sämsta just nu: Att jag inte är i Sthlm

To buy:
1. Bastoppar
2. Vita högklackade skor
3. Underkläder
4. Bikini
5. Tyg
6. Smycken
Marie



Sista helgen i april

Mary, mary, mary!
Jag har varit i Sthlm. Blev två späckade dagar. Helt underbart!
Åker till skolan fredag morgon. Vaknade vid sju på morgonen och kunde inte somna om pga nervositet och förväntan. 
Slutar skolan vid 13:20 drar iväg och köper en dricka till resan och ställer mig sedan och väntar på bussen.
Bussen blir försenad och avgår kvart över 14 eller nått sånt.
Äntligen på väg!
Kommer fram till Sthlm vid 17. En kvart försenad. Där väntar tre söta flickor på mig Toff, Sandra och Linn! Vi går in på Åhlens och tittar på skor. Får veta lite skvaller från gamla skolan och från mina flickor liv. :) Sedan kommer Linnéa .
Vid 18 tiden går vi till våran stammis restaurang och äter. Pizza och pasta! Asgott!
Vi diskuterar ditt och datt.
Vi äter till 21 tiden då vi drar oss iväg mot t-banan. Innan vi åker går vi in på Pressbyrån och handlar godis. Sen åker jag hem till ensamheten i min mormors lägenhet.
Lördagen ägnas till shopping. Hittade ett par jättefina jeans på Acne men de blev inte av att jag köpte dem vilket jag ångrar nu. Underbara! Hittade även en klänning på HM som ingick i en kollektion som bara säljs i Gbg, Sthlm och Malmö. Suck!
När vi är tillräkligt trötta åker vi hem till Linnéa och tittar på "G som i gemenskap" (jättebra film by the way)
Sen åker jag in till City-terminalen och väntar på min buss som ska ta mig hem. Den bussen bli också försenad vilket leder till att jag blir tvungen att åka en annan buss från Örebro och gå ca 5km. Inte det roligaste klockan 2 på natten.
Men hem kom jag iaf nöjd efter en riktigt bra helg!

Imorgon är det skola igen. Det är bara 23 dagar kvar tills skolan slutar!  Brabrabra!
Måste skriva två bokanalyser, en pjäs analys och sen har jag ett samhällskunskapsarbete som ska in nästa vecka. Lagom mycket.


Bästa just nu:
Att det snart är sommarlov!

Sämsta just nu: Att det är 23 skoldagar kvar.

To buy:
1. Kappa
2. Bastoppar
3. Svarta Acne jeans
4. Svarta låga skor
5, Vita högklackade skor
6. Underkläder
7. Bikini
8. Smycken
9. Tyg

Marie