tre veckor

Har gått i min nya skola i tre veckor nu. Känner ännu ingen tillhörighet.

På fredag bär det av till Stockholm! Ska bli så himla kul att träffa alla och må bra. Saknar alla  jättemycket! Ska även passa på att gå och shoppa lite. Underbara shopping!

Har precis som alla andra fått idéen att börja leva ett mer hälsoisamt liv nu när det är nytt år och allt. Har planerat att börja träna varannan dag och plugga varannan. Så har jag fullt upp varje dag.. Eller inte. Har inget plugg alls på min skola nu. Slappaste någonsin.

Bästa just nu:
Stockholm i helgen

Sämst just nu:
att livet inte varar för evigt.

To buy:
1. Yellow Leather Bag
2. White Flat Shoes
3. Golden High-heeled Sandels
4. Cute Skirts
5. Cardigans
6. City Shorts
7. Jewellery

Life is a treasure, take good care of it.

Marie

Farväl

Tömde mitt skåp idag. Trodde inte att det skulle känas så hårt men när jag mötte Cecilia, Annette och Roger och hörde deras "lycka till", "ha det så bra" så kände jag att jag fick en klump i magen. När jag gick ifrån skolan rann det tårar ner för mina ögon. Gosh I'm gonna miss you all. 
     Nu har jag verkligen lämnat mitt folk och Stockholm. Fattar det inte. Kommer inte förstå det förens jag går till skolan på måndag, när de andra sover, och står där inför nya klassen. Usch. Kommer inte bli kul. Annette sa föresten att jag kunde få ha fika med klassen på någon samhällskunskap lektion om jag skulle komma upp och hälsa på en dag när vi har en sådan lektion. Men dem är mitt i veckan. Kommer iaf att hälsa på dem någongång och må lite dåligt över att jag inte är en del av deras vardag längre.

 


Jag håller både med och inte med Cecilia om att det är bra att jag mår dåligt över att sluta. Visst är anledningen till att jag mår dåligt, mina underbara vänner, en bra anledning men det skulle kännas mycket lättarare och mycket mer rätt att sluta om jag mådde 100% bra av det och inte kände av ångesten av att lämna någonting. Men tiden i Stockholm har varit en upplevelse för livet och den har gett så mycket med tanke på att jag bara varit där i drygt fyra månader.



På måndag börjar mitt nya liv utan Stockholm. Innan dess ska jag försöka att:

  • Köpa mina svarta stövlar på Scorett
  • Städa och rensa i mitt rum
  • Tvätta och sortera mina kläder
  • Sova och förbereda mig inför den nya terminen