Sommar

Solen lyser lite grann. Sen övergår vädret till regn och blåst. Det är inte den sommaren jag hoppats på. Jag vill åka och bada, vem vill följa med?

Torsdag i juli

Jag är nöjd med min dag. Hade sovmorgon sen jobbade jag i fyra timmar. Efter det gick jag hem, åt, sen bar det av till Marieberg för matinhandling + ett stop på IKEA och en ny bokhylla till Marie. :) Jag har fööör många papper.

Det roligaste var att på hemvägen så mötte jag en gammal klasskompis som jag inte träffat på två år och inte pratat med på ännu längre. Var så roligt att se honom. Förstår inte riktigt hur jag kunde bli så glad. Man har ett speciellt band till dem man växt upp med. Speciellt dem man gick i samma klass som i nio år! Jag vet deras efternamn, var de bor/bodde, vad deras föräldrar heter och ser ut. Men ändå så umgås jag inte med dem längre. Några av dem har jag inget gemensamt med, några tycker inte om mig och resten är bara outnyttjade vänskaper.

Från att ha varit så nära är alla nu så långt bort. Usch, jag saknar dagarna i mellanstadiet då livet var okomplicerat. Saknar citatet. "Var är inälvorna?!", "Tjejer kan ju inte laga mat!", "Varför smälter grädden?!", "Teddys mormor satt och vispade äggen i videorummet", "på biblioteket" osv. Går att fortsätta länge.

OMG I miss it and them

It has been a slow summer...

Känns som jag varit ledig hur länge som helst. Ändå har lovet bara varat i tre veckor. Tiden går mycket långsamt.

Vad har jag pysslat med egentligen?
  • Varit i Sthlm, Karlstad, Karlskoga och Göteborg
  • Sovit
  • Shoppat
  • Jobbat
  • Sorterat och arkiverat alla skolpapper.
Iaf inget nyttigt.