Första intryck

Är konstigt egentligen hur mycket man tycker om en person efter att bara ha sett den. Jag har säkert tusen åsikter om människorna i min nya klass fastän jag inte har pratat med alla än. Måste bli ändring på det! Skulle egentligen vilja skriva precis vad jag tycker om dem här men det finns en risk att de läser den. Om inte nu så senare.

Men! Jag kan skriva om
dem utan att använda namn eller annat som kan sammankopplas! Mitt först intryck av hela Rudbeck var att största delen av tjejerna använder smink. Alltså foundation, rouge, mascara osv. Basmakeupkitet. En annan sak jag märkt är att killarna är hetare. More Mary style. En tredje sak som jag faktiskt inte tänkte på förns jag slutade och gick ut var att jag var inne hela dagen. Hur skönt är inte det? Slippa gå ut när det regnar och liknande. Det kan vara jobbigt att inte få friskluft men jag märkte det ju inte ens. Öppna bara ett fönster så ordnar allt sig.

Marie

12h och 40min

Sen börjar skolan. Är äckligt nervös och är otroligt trött, men kan ändå inte gå och sova.. Bästa medecinen mot nervositet är shopping. Men jag har nästan inga pengar så det funkar inte riktigt.. Kan ju iof inte gå ut och shoppa nu iaf. ^^,

Ska försöka komma
ihåg mina första intryck av alla och hoppas att det är goda intryck. För att sedan tänka tillbaka på hur första intrycket var. Det är roligt.

Jag bablar bara.
Vem läser detta? Gör bara något för att jag är rädd för att sova, rädd för att vakna och rädd för att gå till skolan. Varför? Därför!

Marie

Ny frisyr... eller funderingar inför måndagen

Marie har klippt sig och färgat håret! Är riktigt nöjd faktiskt. ^^,

Har börjat fundera på hur måndagen kommer bli. Jag börjar bli nervös.  Tänk om klassen är helt fel? Tänk om alla i klassen är av de människotyper jag inte tål. Vad gör jag då? Springer gråtandes till rektorn och ber om att få byta? Jo det är nog den lösningen som finns. Den enda, slutgiltiga lösningen.

Tredje skolan på tre terminer. Varför hittar jag inte rätt? Har också tagit reda på hur min gamla VRG klass kommer att vara. Den kommer vara helt perfekt! Tror inte det finns något att klaga på! Känns tungt att jag inte kan gå där och uppleva den underbara stämmingen som kommer vara i den klassen. De är mina älsklingar!

Marie

Sommaren är slut?

Har precis fått information om att skolan börjar nästa vecka. Det är med andra ord bara en halv vecka kvar av sommarlovet. Detta kan Marie inte förstå! Känns som det borde vara minst en vecka till. Vill inte gå tillbaka till tidiga morgonar, läxor, prov, bussåkning osv.

För att underlätta skolstarten ska jag imorgon; klippa håret, shoppa kläder, köpa agenda och förbereda mig! Ska bli intressant att börja i min tredje skola för gymnasiet. Hoppas jag äntligen hamnar rätt och kan säga "tredje gången gillt!" ^^,.

Har i alla fall varit en jättebra sommar!

Marie