Mando Diao

Fick Mando Diaos nya skiva idag.

KÄRLEK!

Går inte att göra annat...

En stackars flickas skal...

Var idag ute på min vanliga bloggtur. Idag hade dock mina "stammisar" inte skrivit så mycket så jag kollade in på kommentarsidan där jag läser några kommentarer och denna bloggerskas svar. Allt var frid och fröjd, flickor skrev hur fina kläder hon hade, frågade vart hon köpt dem etc och bloggerskan svarade tack, tack där och där blabla. Sen kommer jag ner till några mindre trevliga kommentarer. (Sådana kommentarer som skriker "jag vill ha uppmärksamhet! Jag är avundsjuk!" vilket egentligen inte hör till saken.. ) Dessa har bloggerskan svarat på men med en väldigt otrevlig ton! Verkligen otroligt hemska svar! Ungefär "du har inte så fina kläder" "Nähä! Men jag är så mycket bättre än dig så gå och häng dig". Hon skrev inte ordagrant så men ni förstår vad jag menar.

Jag tycker så synd om denna bloggerska! Hur tänker hon när hon skriver så? Är det så att hon inte tål minsta kritik? Är det så att hon levt sitt liv i sitt lilla skal och inte förstår att det finns inte så snälla människor ute i världen. Enligt mig tyder detta betende på bristande självförtroende. Hon kan helt enkelt inte bara strunta i dessa kritiska kommentarer och gå vidare utan måste sätta dit den som skrivit kommentaren med ett mycket ovänligt svar. Det är sorgligt.

Var har moralen i dagens samhälle tagit vägen?

Marie

Andra helgen i september

Redan andra helgen i september. Tiden går fort, snart faller snön och julen kommer. Eller inte. Är ett litet tag kvar iaf. Men det blir kallare och kallare. Kallare väder behöver varma saker. Som; mysiga kvällar med vännerna, trevliga fikastuder, filmkvällar, shoppingturer, nya kläder, bra betyg på prov/inlämningar, resor och besök. Jag hoppas kunna passa in mycket av det här under min höst och vinter.

Igår åkte min älskade syster tillbaka till sitt Paris med sin lilla hund. Är inte kul när hon åker, mycket roligare när hon kommer.

Nästa roliga sak händer på tisdag, då jag fyller år!  Glöm inte bort det!  ^^,  Det blir trevligt!  Skulle vilja dra ihop lite folk då eller nästa helg.. Men vi får se hur det blir!

Marie